Plans de Sió i rodalia de Claravalls – 17/02/2024

Detalls de la sortida

Jornada dedicada a observar rapinyaires en un dels millors llocs de Catalunya, alhora que tindrem ocasió de trobar molts altres ocells hivernants, especialment alàudids, fringíl·lids i emberícids. En aquesta àrea s’hi troben sovint espècies escasses, com per exemple l’àguila imperial. Més comuns són els aligots, milà reial, arpella pàl·lida, xoriguer, esmerla, entre altres.

Els llocs que visitarem són els aiguamolls de la Serra de Queralt, Conill, i la zona del Tossal de l’Espígol i Claravalls. Si tenim temps també farem un cop d’ull al Tossal Redó i rodalia.

Lloc de trobada: Sortida amb mitjans de transport particulars. Ens trobarem a l’entrada de Montcortès de Segarra (accés per la L-303), on ens podem repartir en el mínim possible de cotxes; coordenades: 41.70551266147439, 1.2301106867117673; ubicació google maps:

https://maps.app.goo.gl/G545P5KPvKU9kxKY6

Horari: Ens trobarem al punt indicat a les 8.45 del matí. La sortida és de tot el dia, mentre hi hagi llum i ganes de continuar.

Preu: 20 €. Contacteu amb nosaltres i acabarem de concretar la forma de pagament.

Recomanacions: A banda d’aigua i menjar, és recomanable dur una gorra que abrigui. En una zona oberta en aquesta època pot fer força fred, no oblideu els guants. La sortida consistirà en caminades no gaire llargues des dels diversos punts on es puguin deixar els cotxes. Tenim previst ser a Claravalls a l’hora de dinar, on qui vulgui podrà menjar al bar del poble.

Si hi esteu interessats, comuniqueu-nos-ho mitjançant un correu a naturacat@naturacat.cat

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Contigut protegit propietat de Francesc Jutglar