Maresma de les Filipines, Delta del Llobregat – 16/12/2023

Xarxet

Sortida per a observar ocells en un ambient de gran diversitat, en un moment en el qual la majoria d’espècies hivernants ja han arribat, tant els ànecs com els ocells marins. La Maresma de les Filipines és també un dels indrets escènicament més agradables del Delta del Llobregat, amb bones oportunitats per als aficionats a la fotografia. Serà una sortida molt fàcil, amb un itinerari totalment pla de vora 5 km entre anada i tornada, en el qual veurem canals amb arbres de ribera, maresma, canyissars, pineda, i platja, per tal d’intentar fer bones observacions de la màxima varietat possible d’ocells i altres animals. Els aguaits de la reserva ens proporcionaran un lloc còmode per a poder practicar la identificació amb la guia de camp. Disposarem d’un llargavistes de 30 augments.

Lloc de trobada: Ens trobem a l’aparcament públic proper a la zona de les Filipines, a Viladecans, a tocar de la C-31, però s’hi accedeix per la B-22 si es ve de més al nord, ubicació https://goo.gl/maps/m9fXGQtMnhUKsEMH9 , coordenades 41.287946, 2.051451.

Horari: sortirem a les 8.30 del matí i acabarem en funció de com vagin les observacions, però es planteja com una sortida de dia sencer. Com a molt tard acabarem al voltant de les 17.00 h (a les 17.23 es pon el sol).

Preu: 20 €. Contacteu amb nosaltres i acabarem de concretar la forma de pagament.

Recomanacions: A banda d’aigua i menjar, es recomana portar soba d’abric que pari bé el vent, i uns guants també poden fer bon servei. Binocles i guia de camp, si en teniu.

Si hi esteu interessats, comuniqueu-nos-ho mitjançant un correu a naturacat@naturacat.cat

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Contigut protegit propietat de Francesc Jutglar