Delta del Llobregat – 14/04/2024

Detalls de la sortida

Tornem a la ja coneguda ruta en el millor moment de l’any per trobar-hi la màxima diversitat de limícoles en pas migratori, tant als camps inundats com a la platja. Serà una bona oportunitat per a practicar la identificació d’aquestes espècies, al principi difícils, així com d’observar el gran canvi d’aspecte que mostren moltes espècies en plomatge nupcial. També és època de migració en general, i per tant és possible trobar gairebé qualsevol ocells migrant en qualsevol lloc, i els camps de conreu de la zona són una bona opció en aquest sentit.

Els llocs que visitarem són principalment els espais naturals del riu. Després de dinar seguirem els camps de conreu i canals i arribarem al mirador del Semàfor (a la platja), a tocar de l’estany de la Magarola. Tot el recorregut és pla, i en total fa vora 8 km.

Lloc de trobada: Aparcament del Tanatori Altima El Prat de Llobregat; coordenades: 41.310801, 2.107950; enllaç google maps: https://maps.app.goo.gl/6nai9WPhgb257jFi9

Horari: Ens trobarem al punt indicat a les 8.30 del matí. La sortida és de tot el dia.

Preu: 20 €. Contacteu amb nosaltres i acabarem de concretar la forma de pagament.

Recomanacions: A banda d’aigua i menjar, és molt recomanable dur binocles i guia de camp. Esmoleu les càmeres perquè és un bon lloc per a fer fotos.

Si hi esteu interessats, comuniqueu-nos-ho mitjançant un correu a naturacat@naturacat.cat

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Contigut protegit propietat de Francesc Jutglar