Delta de l’Ebre – 30/06/2024

Abans no faci massa calor, farem una visita al Delta de l’Ebre en un moment de verdor, perquè l’arròs ja estarà creixent. En aquest parc natural s’hi troba la màxima diversitat de gavines i xatracs de Catalunya, i encara hi hem de sumar els fumarells. La polla blava i el capó reial són també prou fàcils de veure en els llocs adequats, a banda dels flamencs. Les cueretes grogues i els petits ocells de canyissar completaran la llista. Malgrat ser un lloc famós per les espècies aquàtiques, els salicorniars oberts propers al mar són un bon lloc per a buscar diversos alàudids, com ara les dues terreroles i l’alosa. Porteu càmera amb teleobjectiu els qui en tingueu.

Lloc de trobada: Ens trobarem davant la piscina municipal, Ronda dels Pins, 22-27, Poblenou del Delta. Ubicació: https://maps.app.goo.gl/9WzSSrNtHM3fnnMd8, coordenades 40.646552, 0.688164.

Horari: sortirem a les 9.00 h i acabarem en algun moment de la tarda o vespre, en funció de com vagin les observacions. Sortida de dia sencer.

Itinerari: Començarem per les Salines de Sant Antoni, erms de la Tancada i platja dels Eucaliptus, i en aquesta part de l’itinerari ens prendrem un temps per buscar terreroles, perdiu de mar, i altres especialistes de llocs oberts amb vegetació escassa, i també la gavina capblanca. A continuació anirem cap a l’Encanyissada i zona del Poblenou, on dinarem i passarem la resta de la jornada observant ocells, sense presses, a l’aiguamoll de l’Embut, on sempre hi ha força varietat d’ànecs, ardeids, làrids, ràl·lids, etc.

Preu: 20 €. Contacteu amb nosaltres i acabarem de concretar la forma de pagament.

Recomanacions: Es recomana portar aigua, i una gorra.

Si hi esteu interessats, comuniqueu-nos-ho mitjançant un correu a naturacat@naturacat.cat, i digueu-nos també si voleu que us reservem lloc al restaurant.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Contigut protegit propietat de Francesc Jutglar